September 24, 2003 25.04.2003 Absolut Mulit - podívejte se na nový snímek z kampaně Absolut Pictures

Filmová kampaň s názvem Absolut Pictures byla zahájena v roce 1998 a snímek The Mulit (download - 9MB MOV) je pátou filmovou Absolut reklamou a nás může potěšit i fakt, že o režii se postaral český režisér Ivan Zachariáš. Dalšími snímky v kampani jsou : Hey Stranger (režíie Sam Raimi), Beat Crazy (režie Tarsem), Good morning Mr. Grubner (režie Tom DiCilla) a Farewell Casanova (režie Spike Lee).

The Mulit60 sekund dlouhá upoutávka právě v těchto dnech běží v amerických kinech a 10 minut dlouhý snímek bude brzy následovat. Natáčení probíhalo v indických ulicích města Jaipur a Mumbai (dříve Bombaj) v říjnu loňského roku. ůvod indických lokací je prostý - Mulit je situován do Bombaje druhé poloviny sedmdesátých let a vypráví o tom, jak se zrodil účes zvaný "Mullet". Příběh tohoto muzikálu natočeného v bollywoodském stylu je o mladém kadeřníkový, který tento styl účesu vynalezne čistě náhodou poté, co se zamiluje do dcery indického premiéra.

Upoutávka, a stejně tak i samotný krátký film, obsahují nespočet tvarů Absolut Vodky, šikovně ukrytých v příběhu. Některé byly skutečné dalších přibližně 30 muselo být přidáno do záběrů digitální technikou. Tvar láhve můžete spatřit na zdech v podobě vzorku tapety, na podlaze, stejně tak brány, dveře a střílny indického paláce (včetně palácové věže) nesou tvar Absolut lahve.





Absolutly

Search Absolutads.com




News archive